Info ja lipunmyynti

Kotkassa järjestetään tänä kesänä valtakunnalliset Puuvenemessut ja uiva puuvenenäyttely 14 vuoden tauon jälkeen. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin Kotkassa heinäkuussa 2005.

Tapahtuma järjestetään Kotkan Kantasatamassa, Suomen Puuvenekeskuksen (Tornatorintie 15) alueella keskiviikosta lauantaihin 24.–27. heinäkuuta 2019.

Torstaista sunnuntaihin Kantasatamassa juhlitaan myös Kotkan Meripäiviä, joten puuvenekaunotarten ihailemisen jälkeen voit kääntää nokan kohti festarihumua!

Kotka täyttää 140 vuotta vuonna 2019 ja juhlavuoden kunniaksi haluttiin herättää henkiin merikaupunkiin kuuluva, mutta hieman uinumaan päässyt puuvenemessuperinne. Edelliset puuvenemessut järjestettiin Kotkassa siis vuonna 2005. Sitä ennen Kotkassa on järjestetty Puuvenemessut vuosina 1992, 1995, 1997 ja 2002.

Vuoden 2019 messut järjestetään Suomen Puuvenekeskuksen ja Kotkan vanhan matkustajasataman (nyk. Kotka Yacht Store) edustalla olevissa ja sinne tuotavissa lisälaitureissa ja Puuvenekeskuksen rakennuksissa ja tontilla, joihin sijoitetaan mm. näytteilleasettajien telttoja ja muita esittelypisteitä.

Kotkan kaupunki järjestää messut yhteistyössä Suomen Puuvenekeskuksen sekä Puuveneveistäjien yhdistyksen, Mahonkiveneiden yhdistyksen (Mahogany Yachting Society) ja Suomen Puuveneilijöiden yhdistyksen kanssa.
Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 150 puuvenekaunotarta koko kansan ihailtavaksi!

Puuvenemessujen aukioloajat ja lipunmyynti

  • keskiviikko 24.7. klo 10–20
  • torstai 25.7. klo 10–22 (Meripäivien avajaisilta)
  • perjantai 26.7. klo 10–20
  • lauantai 27.7. klo 10–20

Lippu, joka on kaikki neljä päivää voimassa oleva ranneke, maksaa aikuiselle 10 euroa.
Lippujen ennakkomyynti on alkanut 2.5. ja lippuja myydään Kotkan asiakaspalvelupiste Ruorissa, Kirkkokatu 6 ja Merikeskus Vellamon asiakaspalvelupisteessä, Tornatorintie 99 .
Ennakkoon ostetut liput (rannekkeet) maksavat 8 euroa.
Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan huoltajansa seurassa ilmaiseksi.

Ennakkolippuja voi ostaa myös verkkokaupasta, joka on Kotkan Pursiseuran sivuilla. Lippukauppaan pääsee klikkaamalla tästä.

Majoitus Kotkan seudulla

Tarvitsetko majoitusta Kotkan seudulta Puuvenemessujen aikana?

Klikkaa tätä linkkiä, niin löydät parhaat vinkit majoitukseen. Ole nopea, sillä samaan aikaan järjestettävien Kotkan Meripäivien vuoksi majapaikat ovat kortilla.

Järjestäjä